Autel MS909 of Brainbee?

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
23
Bekeken
1249
Gepost: 25-12-2020 21:46
Professional

TechnicusKuiken

Autotechnicus
Anders/Overig

Lid sinds: 03-03-2019
133 bijdragen

Hallo technici,

Wij gaan een nieuw (extra) diagnose apparaat aanschaffen, de Hella Gutmann heeft jaren lang zeer goed voldaan maar we lopen nu te vaak tegen problemen aan. Daarnaast is het pass thru verhaal van Hella waardeloos, het werkt gewoon niet (goed genoeg).

Nu heb ik naar wikken en wegen mijn zinnen gezet op de nieuwe lijn van Maxysis MS909 en dan vooral met de meegeleverde Maxi Flash VCI voor passthru. Een collega heeft een goedekopere Autel en deze kan vaak al verassend meer dan ons huidige systeem. GMTO raadde de autel ook al ten zeerst aan voor het passthru verhaal. Daarnaast kunnen we de autel in de toekomst goed uitbreiden met een ADAS set.

Nu lezend dat ANWB 900 brainbee’s heeft aangeschaft en het ADAS tv scherm waar veel over geschreven is begin ik te twijfelen. Ik kan helaas te weinig info vinden over de Brainbee’s op internet, vandaar mijn vraag. Wat is jullie ervaring met dit merk? Uiteraard kan ik een vertegenwoordiger uitnodigen maar ik hecht meer waarde aan praktijk ervaringen..

Samengevat; Wij hebben en houden Hella Gutmann, ODIS en diagbox maar willen uitbreiden met een echte allrounder voor nog meer passthru en in de toekomst ADAS. Wat denken jullie, Brainbee of Autel? 

Alvast bedankt

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.