Accu leeg

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
BMW
Merk
BMW
Model
3-serie
Type
E46
Uitvoering
-
Bouwjaar
2002
Brandstof
Benzine
Reacties
3
Bekeken
1915
Gepost: 29-10-2005 09:28
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Ik heb het volgende probleem met een 325i touring van 2002,

Regelmatig, en nu word het constanter, is mijn accu leeg.

Check ik de polen aan da accuzijde met een amp meter, dan heeft deze een verbruik van ruim 2 amp. (lekkage)dus koud aan de kabels gemeten

Hij heeft het niet altijd,maar het word nu toch wel echt vervelend .

Weet iemand of dit iets te maken zou kunnen hebben met de dynamo (sper diode) ik krijg het idee dat deze ontlaad via de dynamo, daar ik de "lekkage" heb gemeten via de profesionele kast en daar ging een diode waarschuwingslampje branden, maar het revisie bedrijf zegt, zoals het er nu uitziet funcioneerd deze gewoon. (niet gedemonteerd, allen gemeten of deze laadt)

O,JA

Tijdens het proberen te starten als de accu bijna leeg is (tekort voor te starten) gaat spontaan de verlichting branden ,zonder dat de schakelaar in de licht positie te draaien ik hoor dan ook een relay schakelen (klapperen) misschien is dit normaal, of is de schakelaar misschien lek ??????

ER IS NIETS BIJGEBOUWD OF VERANDERD (want meestal komt de klacht voort uit zoiets)

HERKEND IEMAND DIT PROBLEEM,WEET IEMAND MISSCHIEN EEN OPLOSSING.

GRAAG REACTIE vr groeten jos

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.