Elektrische venster pasagierkant gaat niet meer omlaag

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
BMW
Merk
BMW
Model
3-serie
Type
E36
Uitvoering
-
Bouwjaar
1995
Brandstof
Benzine
Reacties
8
Bekeken
301
Gepost: 05-09-2018 10:22
Professional

Timmerklits

Zaakvoerder
Timmermans Powerbox Tuning
Universeel

Lid sinds: 26-05-2011
100 bijdragen

Hallo, Ik heb hier een bmw 320i cabrio binnen, hier gaat het rechtse venster niet meer omlaag, omhoog wilt hij wel maar vermits het op het hoogste staat hoor ik het alleen clicken.

De schakelaar is al vervangen.

 

Als ik door spanning op de motor zetten het venster omlaag zet (dus motor gaat nog), kan ik deze dus wel omhoog doen met de schakelaar, en ze gaat ook omhoog als ik de deur dicht doe, maar niet omlaag als de deur open gedaan wordt.

De schakelaar voor ze allemaal tegelijk te doen daar krijg je ze ook meet toe maar niet open de pasagier kant, ook als je de sleutel in het deurslot steekt en deze een tijdje omdraait gaan ook alle 4 vensters dicht.

Via mijn diagnosetoestel kan ik de vensters ook aansturen, dit gaat bij ze allemaal maar niet omlaag bij de pasagierkant.

De kabels liggen niet aan de massa, er is geen kabelbreuk vermoed ik.

Ik heb ook al eens de halsensor van de linkse deur met de rechstse verbonden maar dat hielp niets.

Kan de module defect zijn of wat kan hier nog een oorzaak zijn. Vermits het naar boven gaat zijn de kabels ok, want naar onder gaat via dezelfde kabels maar omgepoold.

Ik zie ook vanaf dat ik naaronder click een foutcode in de computer (3A , GMIV: relais hangt signaal MFBA naar massa) en 3F Thermoschakelaar FH BT geachtiveerd of motor impulssensor, maar deze komt niet altijd.)

Uitgelezen met

Maxisys908

Foutcodes

3a en 3F

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.