knipperende dimlichten/dashboard/check-control

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
BMW
Merk
BMW
Model
5-serie
Type
E39
Uitvoering
-
Bouwjaar
2001
Brandstof
Benzine
Reacties
8
Bekeken
2493
Gepost: 18-02-2011 18:11
Professional

remcok

Chef werkplaats
Dealer

Lid sinds: 08-08-2009
65 bijdragen

hoi

wij hebben in de werkplaats een bmw 525i bwj 2001.daar knippert regelmatig de verlichting van het betreft de dimlichten/maar ook regelmatig de nachtverlichting van het dashboard.dit hoeft niet samen te gaan, een keer is het voorgekomen dat de check-control wegvalt.nou zit er xenon in maar de klant geeft aan dat dat er al een jaar zonder problemen in zit[is namelijk achteraf inbouw].de radio en climate blijven gewoon werken zonder knipperen .nou is er reeds een probleem geweest met het dsc-systeem maar dit is opgelost abs unit is naar ac tronics geweest.het probleem is er wel gelijktijdig in gekomen ik zelf denk dat het toeval is misschien heeft iemand anders hier nog een verklaring of idee over?

nou lees ik op het forum dat er diverse problemen zijn met de licht module echter er word dan alleen gesproken over dat het grootlicht blijft aan staan.zou dit in mijn geval hier ook aan kunnen liggen. en zoja moet ik dan een nieuwe bestellen of zijn de module's te reviseren.

de auto is uitgelezen bij bmw en er zijn geen storingen aanwezig.

en de klacht doet zich ook niet altijd voor soms bij het starten en optrekken maar vaak tijdens een lange rit,en blijft dan ook behoorlijk knipperen als een kapotte starter van een tl lamp

heeft iemand alleens zoiets meegemaakt of een idee hierover

mvg

remco

 

Uitgelezen met

auto.com/bmw

Foutcodes

geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken