Start soms niet, nu regelmatig niet !

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
BMW
Merk
BMW
Model
5-serie
Type
E39
Uitvoering
-
Bouwjaar
1998
Brandstof
Benzine
Reacties
3
Bekeken
3833
Gepost: 01-01-2007 20:00
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
BMW e39 523i aut.

Bouwjaar: 1998

Brandstof: Benzine

Motor: 2500 Ik heb het volgende probleem sinds gisteravond, ik wil de auto starten ( helemaal niets, wel voldoende stroom ), maar aangzien ik in JuliĀ“06 de startmotor al vervangen heb leek mij dit niet het probleem, Nu ben ik erachter als ik de selectie hendel van de automaat uit de P haal en hem er weer in zet hoor je een relais of iets dergelijks links onder 1* klikken, en dan is het ook starten en lopen.

Heeft iemand dit als eens bij de hand gehad ?

Ik heb het probleem nu, dat hij niets meer doet, na mijn inziens zit het probleem in de EWS 3, het relais komt niet in, weet iemand of dit vaker voorkomt ?, is dit kastje vaker een probleem, of zit het er misschien in dat de sleutels opnieuw geprogrameerd moeten worden.

Na diversen malen proberen te starten doet hij het soms weer.

Ik heb nu, het elektrische gedeelte van het contactslot vern, de EWS doorgemeten/gesoldeerd maar helaas....Bij een collega de EWS uitgelezen, hij het alle sleutels en geeft storing sleutel buiten bereik, deze gewist ging 3 dagen goed, maar nu weer problemen, weer uitgelezen en weer de zelfde storing, aangezien ze bij de Dealer zeggen dat de EWS nooit kapot gaat, zit ik de denken aan de leesspoel om het contactslot, iemand ervaring hiermee ???????? of de leesspoel bij BMW vaker stuk gaat.

Alvast bedankt,

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken