Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Bmw e90 kachel aan passagierszijde koud

BMW
Merk
BMW
Model
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2010
Brandstof
Benzine
Reacties
4
Bekeken
321
Gepost: 07-02-2022 11:58
Professional

Hendroit


Universeel

Lid sinds: 04-02-2016
111 bijdragen

Beste leden,

Wij hebben hier een bmw e90 staan die aan de bestuurderszijde perfect warme lucht blaast maar aan de andere kant koud/louw. 

Geen foutcodes aanwezig, 3 maanden geleden had hij een keer een foutcode 9C62 temperatuursensor verdamper. In de live data gaf deze sensor vanochtend 17 graden aan, dat lijkt mij wel plausibel maar de foutcode was vandaag niet aanwezig.

Ik heb de kachelradiateur schoongespoeld en vacuum ontlucht maar het probleem blijft aanwezig.

Als ik aan de temperatuurknop draai van de rechterkant dan zie ik de stelmotor gewoon bewegen, dus dat lijkt me ook in orde.

Iemand enig idee waar ik dit moet zoeken?

 

Uitgelezen met

autel maxisys ultra

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.