Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Probleem met Ista.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
BMW
Merk
BMW
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
5
Bekeken
647
Gepost: 02-03-2020 19:30
Professional

Dieter026

Autotechnicus
Anders/Overig

Lid sinds: 13-11-2016
441 bijdragen

Hallo, 

Ik heb al even niet meer met Ista gewerkt. Nu heb ik de recentste bestanden vanop AOS geïnstalleerd. Maar ik kan geen Bmw uitlezen. De Ista opent goed, maar het stopt bij het aanmelden van de vci. Hij ziet de vci (origineel bmw) maar ik kan niet op de knop (links onderaan) "verbinding maken". Deze knop blijft mat. Ik kan dus niet op deze knop klikken. 

Ik heb op verschillende Bmw's geprobeerd, ik heb al met een andere ethernet-kabel en andere vci (origineel) geprobeerd. Maar steeds met hetzelfde resultaat. 

Ik werk met google chrome. 

Heeft iemand hiermee ervaring? 

Groeten 

Dieter 

Downloads (5)

  • bnhb7187.jpg
  • dnjb1213.jpg
  • gwqi2426.jpg
  • ixjr3913.jpg
  • vxxh3410.jpg


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.