Lampje alsook de gloeikaarsen dat niet gaan.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Citroën
Merk
Citroën
Model
Berlingo
Type
Berlingo
Uitvoering
-
Bouwjaar
2005/
Brandstof
Diesel
Reacties
10
Bekeken
2165
Gepost: 31-01-2011 12:57
Professional

keith95a

Zaakvoerder
Bandencentrale
Universeel

Lid sinds: 24-01-2011
34 bijdragen

Beste collega's,

 

We hebben hier een hdi 90pk met het siemens gloeisysteem. het lampje van het voorgloeisysteem brand niet en we hebben ook geen spanning dat op de gloeikaarsen komt.

Nu hebben we de relais getest (met actia aansturing) en deze vervangen daar dit negatief was. De aansturing via actia werkt nu maar bijkomend probleem is dat het systeem met het contact aan nog niet werkt (Wel via actia dus). Alle sensoren uitgemeten en ok, ons probleem bevind zich rond de stuurkolom, vermoedelijk de BSI doos maar kan iemand me helpen met welke aansluitpunten ik hier moet controleren voor ik deze vervang. Wel moet ik er bij vertellen dat de klant bij een vorige garage was binnengegaan voor een herstel rond het stuur en dat hij weet dat ze daar een kortsluiting hadden veroorzaakt.

Heeft er iemand verdere info voor ons over de BSI van een siemens aub.

 

Dank op voorhand en graag een mooie dag toegewenst.

 

Mvg

keith

 

Uitgelezen met

Actia

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen