c2 start niet/slaat niet aan

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Citroën
Merk
Citroën
Model
C2
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2008/2
Brandstof
Benzine
Reacties
15
Bekeken
2640
Gepost: 10-01-2017 15:31
Professional

Hepri


Universeel

Lid sinds: 02-03-2016
11 bijdragen

Citroen c2, in eerste instantie een gaspedaal vervangen, toerental liep hoog op en bleek de sensor te zijn, deze zit in het pedaal, auto getest reed goed en is rijdend met de klant mee gegaan.

Volgende dag wil de klant de auto starten en geeft geen reactie meer cv niet, display gaat aan en uit en accu lampje blijft knipperen. Gemeten getest  met bosch KTS maar kan niet in de computer. Had ook geen verlichting. Computer had iets vocht deze schoongemaakt, daarna op diverse forums gezocht. Uiteindelijk uitgekomen bij een stuurkolomschakelaar. deze besteld met zelfde nrs.  en deze erin gezet. Auto heeft nu wel spanning op verlichting en cv.  Helaas start de auto nog niet, geprobeerd met verlichting schakelaar aan en accu pool eraf, werkte ook niet. accu lampje blijft wel branden en snelheidsmeter zijn - - geworden.  Helaas nog steeds geen mogelijkheid om via obd uit te lezen. Wie kan mij op weg helpen of heeft een idee

Uitgelezen met

BOSCH KTS

Foutcodes

geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.