Citroen C3 loopt even en valt meteen uit

Citroën
Merk / model / type
Citroën C3 C3
Bouwjaar
2004/1
Brandstof
Benzine
Onderwerpen
Motor
Ontsteking

Aantal reacties: 9
Aantal maal bekeken: 511

Gepost: 30-07-2019 00:51
Professional

076Cars

After sales manager
076cars
Anders/Overig

Lid sinds: 25-07-2019
5 bijdragen

Beste leden,

Ik heb hier een Citroen C3 staan 1.4 automaat op gas .

De auto hebben we ingekocht en +- 50 km terug gereden.

Onderweg merktte ik dat de auto soms inhield en even niet op gas liep, ik heb de auto toen even op benzine laten lopen daarna weer op gas en heb er daarna niks meer aan gemerkt.

De volgende dag hebben we de auto gestart en netjes schoongemaakt van binnen en buiten. 

Toen de auto buiten stationair stond te draaien viel hij ineens uit.

Hij liep op dat moment op gas ik had hem weer op benzine gezet maar hij sloeg nog steeds niet aan , vervolgens heb ik de auto even laten staan tot hij koud was. Toen sloeg de auto wel aan. 

Vervolgens hebben we de auto binnen gezet en toen viel de auto weer uit en is tot op de dag van vandaag niet meer gaan lopen.

 

 

Gemeten

Wat hebben we al gedaan .  De auto loopt op remmenreiniger maar niet goed hij geeft vaak een backfire . Krukas sensor vervangen. De auto slaat aan maar slaat meteen weer af lijkt net als of hij de sleutel niet herekend, maar dan zou hij ook niet op remmenreiniger moeten lopen. we hebben de auto uiteraard ook uitgelezen en komen de volgende storingen naar boven : Unknown Fault 2x' Communicatie van BSI op VAN Overgang van hoge frequentie ontvangst naar antiscanning CAN : moment motor. verder heb ik alle massa punten schoongemaakt en natuurlijk gecontroleerd op oxidatie etc. Ook hebben we van een gelijke auto de BSI BSM en ECU incl sleutels overgezet maar dan doet hij precies het zelfde dus de probleem zit hier ook niet. iemand ooit het zelfde mee gemaakt of tips waar ik verder kan zoeken.....

Uitgelezen met

Delphi

Foutcodes

Motorstuureenheid storing

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.