Niet te starten en schakelt niet

Citroën
Merk / model / type
Citroën C3 C3
Bouwjaar
2011/8
Brandstof
Benzine
Onderwerpen
Automaat
Versnellingsbak / koppeling

Aantal reacties: 7
Aantal maal bekeken: 330

Gepost: 17-09-2019 16:58
Professional

ikink


Universeel

Lid sinds: 06-03-2015
56 bijdragen

Goedemiddag,

Hebben hier een c3 met de beruchte semi automaat staan die af en toe niet start/niet in de N komt.

Bij een vorige klant is al van alles en nog wat aan gedaan en hebben we een de koppelingsactuator vernieuwd en ingeleerd. Dit heeft niet mogen baten. De klant heeft de auto weer bij ons ingeleverd.

 

Nu een jaar later is weer verkocht en moest ik er weer na kijken. Foutcode P1709, P0765, p1702, p1749?.In overleg met GMTO die het ook niet meer wist ,de schakelings actuator er nu afgehaald en opgestuurd ivm misschien slecht koolborstel van de motoren. Dit bleek allemaal goed te zijn.

Maar nu na het terug zetten dus niet meer te kunnen starten. Ook de waardes en afstellingen niet te kunnen inleren met bosch en snap on kast.

Jifeline ingeschakeld. Die hebben we weer na ATR transmissie doorgeschakeld en die wisten het ook niet echt. Maar gaven aan toch weer het de koppelings actuator te vernieuwen. Dit gedaan maar heeft allemaal niet geholpen. Alleen de foutcodes blijven weg . maar inleren wil (nog) niet .

Iemand nog ideen of tips??

 

 

Foutcodes

p1709, p0765, p1702, p1749

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.