Versnellingspook helemaal los, wel nog 3/4/5 en A neembaar?

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Citroën
Merk
Citroën
Model
C3
Type
C3
Uitvoering
-
Bouwjaar
2004
Brandstof
Benzine
Reacties
4
Bekeken
2432
Gepost: 01-02-2011 20:46
Professional

keith95a

Zaakvoerder
Bandencentrale
Universeel

Lid sinds: 24-01-2011
34 bijdragen

Dag ieder,

Ik moet morgen een c3 controleren met de versnellingspook dat helemaal losstaat? Men kan de hendel terwijl men in versnelling staat helemaal naar links of rechts bewegen. Ook heb je net het gevoel dat je in de soep aan het roeren bent. Ook heb Ik geen eerste en tweede versnelling meer.
 

Vandaag nog snel even de kabels gecontroleerd, maar deze blijken alletwee ok, ze staan mooi vast en als men er manueel mee speelt heb je niet het gevoel dat je ergens problemen hebt.

Nu is men vraag, is het mogelijk dat er onder de stofhoes van de versnellingen nog een soort huis hebt waar de pook moet inklinken of is er ergens een geleider in dat kunststof dat de pook moet sturen?

Het probleem is er gekomen doordat de klant al enige tijd last heeft met de achteruitversnelling en er dus ook niet verder bij stilstond toen deze weer eens moeilijk deed, nu wel met het eerder vertelde gevolg.

Iemand al ervaring met deze aub?

dank op voorhand en natuurlijk meld ik de evaluatie van deze.

mvg

Keith

 

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen