ruithefmotor bestuurderportier stopt ermee

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Citroën
Merk
Citroën
Model
C4
Type
C4
Uitvoering
-
Bouwjaar
2005
Brandstof
Benzine
Reacties
15
Bekeken
792
Gepost: 15-06-2016 21:57
Professional

automax

hersteller

Lid sinds: 26-01-2016
27 bijdragen

de ruithefmotor staakt de werking terwijl alle voorzienigen er blijven. de klembeveiliging werkt en vaak kan men de cyclus naar beneden en weer dicht tot vervelens toe herhalen een kwartier lang. dan stopt hij , dat begrijp ik , dat hoort zo om af te koelen.

wat ik graag zou willen begrijpen is waarom de ruithefmotor soms na een nacht rust de eerste maal werkt en de tweede maal niet , of beter , niet omhoog gaat na wel naar beneden zijn gegaan. ( zie de situatie aan een ticketslikker en slagboom bijvoorbeeld ziekenhuis.

met uitgebouwde portier bekleding merkte ik dat wanneer hij niet werken wil en je onmiddellijk de stekker van de module en motor (één 20 gangen stekker ) disconnect en direct weer connect de ruitmotor terug kan werken ( ook bijvoorbeeld terug 20 keer achter elkaar.

 

Gemeten

de spanningen 0 v 0.5 v 1 v en 1.5 volt aan de portierschakelaar tot bij de module in het portier zijn steeds aanwezig , ook bij het niet functioneren van de motor

Uitgelezen met

diagbox lexia

Foutcodes

geen

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen