neigin tot afslaan bij constante snelheid.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Citroën
Merk
Citroën
Model
C5
Type
C5 II
Uitvoering
-
Bouwjaar
2005
Brandstof
Benzine
Reacties
10
Bekeken
1614
Gepost: 02-10-2008 19:40
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Hallo,

Ik heb weer geluk :). een C5 type2 Break Exclusief met het volgende probleem (heb alleen even gereden toen kwam er weer wat anders tussen door) .... maar goed.

als je gaat rijden met deze auto is er niks aan de tot dat je een constante snelheid wil aan houden op bv de snelweg (ergens anders kan ook). als je eenmal een constante snelheid hebt. dan heeft de auto opeens de neiging om afteslaan alles valt uit maar dan ook ALLES alle meter gaan weer op 0 (dag KM en total KM niet). verlichting valt uit. airco maar geef je Gas dan doet alles het direct weer. tot dat je weer constand gaat rijden, weer het zelfde euvel, moet wel er bij zeggen dat het een klant is dat zelf ook graag (te graag naar mijn idee) aan een auto sleuteld. morgen maar eens uilezen iemand dit toevallig eerder mee gemaakt?...

alvast bedankt.

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen