nokkenas positie ring montage

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Daewoo-Chevrolet
Merk
Daewoo-Chevrolet
Model
Aveo
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2009/9
Brandstof
Benzine
Reacties
7
Bekeken
5701
Gepost: 03-03-2015 18:39
Professional

zuur

Diagnosetechnicus
DiagnoseXpert Zuur Zuidwolde
Universeel

Lid sinds: 21-11-2007
68 bijdragen

Heeft iemand een beschrijving of een foto hoe de nokkenaspositie ringen gemonteerd dienen te worden (deze ringen zijn wel los verkrijgbaar )

Ik heb al gekeken op GM-tech ook bij verschillende colega Opeldealers nagevraagd ook de technische helpdesk van GM gebeld maar niemand die mij een beschrijving of een special tool kan geven

Misschien heeft iemand wel een betreffende aveo staan waar men even een foto wil maken van de nokkenassen t.p.v. de nokkenaspositie sensoren ( zitten twee op ) Hiervoor hoeft men alleen de klependeksel te demonteren.

Bijgevoegd de beschrijving van GM-tech

Ik heb de nokkenring van de uitlaat zijde vervangen maar naar alle waarschijnlijkheid is de oude verdraaid geweest. ( waarschijnlijk wou een monteur de nokkenas verdraaien tijdens het meten van de klepspeling en daarbij is een nokje afgebroken en ook de ring verdraaid. )

Downloads (1)

  • f14d4_nokkenasverstelling---klepstelling.pdf


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.