Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

wagen uitlezen niet mogelijk. Motor slaat niet aan.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Daewoo-Chevrolet
Merk
Daewoo-Chevrolet
Model
Aveo
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2009
Brandstof
Benzine
Reacties
39
Bekeken
1145
Gepost: 18-09-2019 23:23
Professional

Dieter026

Autotechnicus
Anders/Overig

Lid sinds: 13-11-2016
441 bijdragen

Hallo, 

Ik kan deze aveo niet uitlezen. Ik wil deze aveo uitlezen omwille dat de motor niet wil aanslaan bij een startpoging. De startmotor wordt wel aangestuurd. Ik heb voeding en massa die toekomt op de eobd-stekker. Ik heb een weerstand-meting gedaan op het can-bus netwerk. Ik meet 120 ohm aan de eobd-stekker. Ik weet dat er in de motor-ecu een eindweerstand zit. Deze eindweerstand is ok, ik meet 120 ohm. In welke module zit de andere eindweerstand? Ik vermoed dat deze wagen ook een k-lijn heeft. Heeft iemand elektrische schema's voor deze wagen. Ik vind geen duidelijk schema's terug bij Bosch en Hgs-data. 

Heeft iemand deze schema's ter beschikking? 

De draadkleuren van de can-bus draden aan de motor-ecu zijn paars(violet) en geel (de andere draad). 

Grtz,

Dieter 

Gemeten

can-bus

Uitgelezen met

bosch en Texa

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.