Koude motor stilvallen tijdens rijden

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Daewoo-Chevrolet
Merk
Daewoo-Chevrolet
Model
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2014/
Brandstof
Benzine
Reacties
8
Bekeken
3071
Gepost: 19-11-2015 16:04
Professional

GHIGRA


AUTORAMA NV
Universeel

Lid sinds: 03-04-2013
11 bijdragen

Hallo,

Het model betreft een Checrolet Trax 1.6 benzine met LPG. Bij koude motor op stationair toerental daverd de motor en tijdens rijden valt hij stil. Vanop het moment dat de wagen ongeveer 5 min heeft gedraaid of gereden is alles normaal. Wij hebben de test gedaan door enkel op benzine te rijden maar de klacht blijft hetzelfde. De LPG installatie doet zijn werk. De wagen geeft geen storingindicatie maar bij het uitlezen van de parameters zijn we de ontluchtingsklep van de brandstofdamp afzuiging gestoten die een storing aangeeft in verband met open circuit. Na enig opzoekwerk zo dat de storingscode P0443 moeten zijn.

Ook als de wagen heeft gereden en bijvoorbeeld een 5 tal uur heeft stilgestaan is alles normaal. Het doet hem enkel voor bij een hele nacht of dag stil te staan.

Heeft hier iemand al ervaring mee?

Gemeten

12 volt op stekker onluchtingsklep brandstofdamp

Uitgelezen met

Maxidas Autel

Foutcodes

P0443

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.