Startprobleem, wel ontsteking en brandstofdruk, geen aansturing injectoren

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Daewoo-Chevrolet
Merk
Daewoo-Chevrolet
Model
Lanos
Type
Lanos
Uitvoering
-
Bouwjaar
2002
Brandstof
Benzine
Reacties
20
Bekeken
5231
Gepost: 30-10-2012 11:51
Professional

stefvda

Lid sinds: 15-12-2007
15 bijdragen

 Kan iemand mij het aansluitschema van het motormanagement van deze auto bezorgen of waar valt dit eventueel terug te vinden? In autodata is het schema niet beschikbaar. Het gaat hier over de motor met 1349cc 55kW, motorcode A13SMS

Zowel met de Macs 42 van Hella Gutman als met de maxidas DS708 van Autel kunnen er geen livedata weergegeven worden.

Krukassignaal is in orde, nokkenassensor is een hall sensor die volgens mij ook lijkt te werken. Als ik het goed heb heeft de ECU voor het sturen van de ontsteking voldoende aan het krukassignaal en is het nokkenassignaal hier enkel nodig tijdens de opstart om de injectie te kunnen berekenen?

Vraag me ook af of transponder correct werkt, weet iemand of de startonderbreking enkel op de injectie werkt of ook op ontsteking? Wat met werking benzinepomp bij niet werkende transponder?

 

 

 

 

Gemeten

Krukassensor, nokkenassensor, sturing injectoren, ontsteking hoogspanning, werking brandstofpomp, brandstofdruk, verschillende massacontacten gecontroleerd. Stekkerverbindingen ECU ex gecontroleerd

Uitgelezen met

Hella Gutman Macs 42, maxidas Autel ds 708

Foutcodes

Geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.