langzaam en te weinig vermogen

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Daewoo-Chevrolet
Merk
Daewoo-Chevrolet
Model
Matiz
Type
Matiz
Uitvoering
-
Bouwjaar
1999
Brandstof
Benzine
Reacties
2
Bekeken
4940
Gepost: 24-04-2008 00:09
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Heb enige tijd geleden een matiz aangekocht met kapotte motor. Nu is de motor gereviseerd en ingebouwd. auto start perfect, uitlaatgaswaardes goed, en blijft goed lopen. Heb er nu 500 km mee gereden en durf nu gas te geven.

Ik zit nu met het volgende probleem, de auto trekt traag op en het lijkt alof deze te weinig vermogen heeft, heb meer van deze auto's in onderhoud, en die klimmen sneller in de toeren. ook haalt de auto op de snelweg licht oplopend de 120 niet in de 5e versnelling. is toch niet zoals het hoort.

Nu denk ik dat er voordat de motor stuk ging iemand aan de ontsteking gedraaid heeft en er nu naontsteking is, in autodata staat echter niets over het ontstekingstijdstip en waar de merktekens staan. Iemand enig idee? Of waar ik het kan vinden?

Mocht iemand nog andere ideeen hebben hoor ik het graag. De auto heeft ongeveer een jaar stil gestaan voordat deze weer klaargemaakt is.

Groeten en alvast bedankt,

Erik

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken