vreemde kraak geluiden

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Daewoo-Chevrolet
Merk
Daewoo-Chevrolet
Model
Nubira
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
1999
Brandstof
Benzine
Reacties
10
Bekeken
8614
Gepost: 14-02-2009 10:53
Professional

PvdB

Lid sinds: 14-02-2009
3 bijdragen
Hoi,

Sinds kort hoor ik een vreemd geluid.

Als je over een drempel heen rijdt, hoog of laag dan hoor je aan de voorkant een hard krakend geluid, dit hoor je dan als het ware aan de bovenkant voorin. Het is dus zowel als je tegen de drempel rijdt als wanneer je eraf rijd. Het heeft dan ook iets met de voorkant te maken. Alleen als je erg langzaam rijdt blijft het stil. Het geluid lijkt alsof de veerpoten volledig zonder olie zouden staan of zoiets. Echter deze zijn nieuw sinds de laatste APK(9 mnd terug). Ook als je handmatig de veering indrukt hoor je niets. Wat ook erg vreemd is is dat het geluid erger/harder is als de wagen langer heeft stilgestaan. heb je bv. 15 of 30 minuten gereden dan is het wat minder. terwijl het toch niets met de motor te maken heeft(lijkt mij).
Nu is de wagen van de week bij de garage geweest maar dat heeft nog niets opgeleverd. Onderstel en stabilisatorstang zijn OK.

Iemand eerder die iets dergelijks heeft meegemaakt met een Nubira?(verder prima auto!).

gr.PvdB.
Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen