Haperende motor tijdens optrekken

Daihatsu
Merk / model / type
Daihatsu Cuore L251
Bouwjaar
2003/6
Brandstof
Benzine
Onderwerpen
Brandstof(systeem)
Motor
Ontsteking

Aantal reacties: 53
Aantal maal bekeken: 613

Gepost: 18-07-2019 17:26
Professional

MaartenvanHoorn

Student
Anders/Overig

Lid sinds: 10-05-2019
26 bijdragen

Beste forumleden,

ik had een vraag over (in dit geval) mijn eigen cuore. Sinds een aantal maanden hapert mijn cuore onder vollast. Dit doet die eigenlijk alleen met warme motor.  Vooral in de 2, 3 en 4de versnelling doet hij dit veel. Heb al een aantal dingen gedaan zoals nieuwe olie, filters en bougies eigenlijk de goedkope oplossingen. Ik ben overigens een student. Maar helaas is dit probleem nog niet verholpen. En nu wil ik, voordat ik duurdere onderdelen ga bestellen, toch even wat ideeën van dit forum. 

Zelf werk ik in een garage, alleen weet mijn baas ook niet direct wat het probleem is, hij begon gelijk over bobines enz. te vervangen. 

 

Hoop dat jullie mij kunnen helpen met dit probleem. 

 

Gr maarten

 

ps, ik weet dat dit probleem al vaker is gemeld. Alleen is er nooit een oplossing gegeven. En als ik wil kijken naar een brandstoffilter, die lijkt deze niet te hebben

Uitgelezen met

SnapOn tester

Foutcodes

Geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.