Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

De APK-deeltjestest per 1-1-2023, wat is jouw ervaring?

Merk
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
223
Bekeken
10226
Gepost: 02-01-2023 11:18
AMT Redactie

Tom

Ex Product Owner AMT

Lid sinds: 29-06-2007
812 bijdragen

Forumleden,

In België hebben ze inmiddels ervaring opgedaan, en nu in Nederland kunnen we dat ook gaan doen. Per 1-1-2023 is de roetdeeltjestest verplicht in de APK bij moderne diesels.

Alles over de Deeltjesteller op AMT.nl

Op AMT.nl hebben we er al veel overgeschreven, maar ik ben natuurlijk vooral benieuwd naar jullie eerste ervaringen. Het leek me een goed idee dat centraal in dit topic te doen middels enkele vaste vragen:

1) Welke deeltjestester heb je?
2) Welke auto's heb je al gemeten?
3) Wat zijn de eerste resultaten?
4) Wat is de oorzaak van het niet halen van de test?

En hoe ging de test eigenlijk? Gemakkelijk? Of liep je nog ergens tegenaan? 

Dank voor het delen van je ervaring!

Tom

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.