Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Let op! Voor deze functie moet u zijn ingelogd. Nog niet geregistreerd? Klik hier »

AMT Diagnosewijzer

Welkom op AMT Diagnosewijzer hét platform voor specificaties, beoordelingen én discussies over autodiagnoseapparatuur. Als onderdeel van AMT Garageforum kunt u samen met duizenden collega-technici uw ervaringen met diagnoseapparatuur kwijt.

Wilt u een beoordeling plaatsen? Klik links op "Plaats beoordeling".
Hiervoor moet u ingelogd zijn met uw AMT Garageforum - account. Ook voor het reageren op een beoordeling of discussie is inloggen noodzakelijk.

Nog geen inlog? Registreer u hier

Laatste beoordelingen diagnoseapparatuur

Diagnoseapparatuur per merk

Beoordeling per bedrijfsprofiel

Hieronder kunt de beoordelingen geschreven door vakmensen met verschillende bedrijfsprofielen over hun gebruikte diagnoseapparatuur bekijken. Ook kun je hier uw vragen stellen aan deze vakmensen en hun diagnoseapparatuur.

 • Bandenspecialist (0)

  De bandenspecialist is een bedrijf dat band / velg gerelateerde werkzaamheden verricht

 • Merkspecialist (4)

  Merkspecialist

 • Universeel (93)

  De universeel is een bedrijf dat de meest uiteenlopende merken in zijn werkplaats krijgt.

 • Schadeherstel (1)

  Een schadeherstelbedrijf krijgt de meest uiteenlopende merken in zijn werkplaats, maar specifieke diagnose is niet nodig.

 • Dealer (12)

  De dealer is een bedrijf dat een dealerschap heeft en specifiek gebonden is aan een merk(en)