E-mail Alert… Wat is dat?

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk / model / type
Onderwerpen
Aankondiging - Feedback

Aantal reacties: 2
Aantal maal bekeken: 5780

Gepost: 21-03-2011 15:55
Professional

RikF

Lid sinds: 31-01-2011
213 bijdragen

Wanneer je bent ingelogd kom je onder het kopje ’mijn gegevens’ het kopje ’mijn e-mail alert’ tegen. Deze service is misschien niet voor iedereen bekend, daarom dit topic om het nog even onder de aandacht te brengen.


Wat doet het?

Wanneer je bent aangemeld voor de ‘e-mail alert’ ontvang je automatisch 1 x per dag om 18:00 uur een e-mailbericht met daarin een overzicht van alle nieuwe topics en reacties van de afgelopen 24 uur, met onderwerpen die jezelf kunt selecteren.

Wat heb ik er aan?

Door je aan te melden voor de ’e-mail alert’ krijg je op een eenvoudige manier een overzicht van de voor jouw interessante onderwerpen. Op die manier mis je niets van alle kennis die verspreid wordt binnen het forum. Heb je zelf veel verstand van bijvoorbeeld LPG installaties? Dan kun je dit aanvinken, en volgt er dan eens een topic van iemand die problemen heeft m.b.t. dit onderwerp dan kun jij misschien de gouden tip geven voor dat probleem. Dat werkt uiteraard twee kanten op en op die manier verbeteren we het forum! Heb je de nieuwste topics doorgenomen, dan kun je natuurlijk nog even verder kijken op het forum. Misschien heb je nog een goede tip voor een collega of kom je nog wat interessants tegen.

Hoe meld ik mij aan voor de e-mail alert?

Wanneer je bent ingelogd navigeer je naar ‘mijn gegevens’, vervolgens kun je onder het kopje ‘mijn e-mail alert’ de merken en onderwerpen aanvinken die voor jou interessant zijn. Stel je hebt veel kennis van airconditioning, dan zet je daar een vinkje voor. Heb je veel ervaring met versnellingsbakken? Of blijf je graag op de hoogte van dit onderwerp, dan zet je daar ook een vinkje. Je kunt zoveel vinkjes zetten als je wilt. Je krijgt dus een e-mail met alles wat betrekking heeft tot de vinkjes die je zet. Zet je een vinkje bij Volvo, dan krijg je bericht van nieuwe topics/reacties m.b.t. Volvo. Zet je een vinkje bij airconditioning, dan krijg je bericht van nieuwe topics/reacties m.b.t. tot dat onderwerp, mits er de afgelopen 24 uur gereageerd is.
Het is dus niet mogelijk om bijvoorbeeld aan te geven dat je alleen bericht wilt hebben van foutcodes gecombineerd met het merk Renault. Vink je Renault en foutcodes aan, dan krijg je dus bericht van de nieuwe topics/reacties van beide onderwerpen.

Door allemaal op deze manier actief te zijn helpt iedereen mee om het forum te verbeteren.
 

 
Bijgewerkt door RikF op 21-03-2011 16:08
AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.