Feedback op het vernieuwde AMT Garageforum (deel 3)

Merk / model / type
Onderwerpen
Aankondiging - Feedback

Aantal reacties: 28
Aantal maal bekeken: 1849

Gepost: 19-09-2016 09:40
AMT Redactie

Joram


AMT

Lid sinds: 12-04-2011
806 bijdragen

Beste AMT Garageforum leden,

In navolging van het tweede topic waar feedback gegeven kon worden op het vernieuwde forum, gaan we hier verder. Dit topic zal vanuit onze kant gebruikt worden om jullie te informeren over veranderingen, aanpassingen etc. Maar natuurlijk mogen jullie ons bestoken met vragen, tips etc. gerelateerd aan het forum.

Update: 17-9-2016

Afgelopen weekend is het nieuwe forum live gegaan. Er zijn een aantal belangrijke zaken gewijzigd waaronder het uiterlijk van het forum. Er is gekozen voor deze blokken structuur zodat het forum ook goed werkt op mobiel en tablet. 

Het reactieveld is ook aangepast, het is nu makkelijker om bijlages toe te voegen, ook vanaf je mobiel! Dus als je een gek geluid hoort of je hebt ergens een foto/video van voeg deze dan toe aan je vraag! Dan wordt je vraag gelijk een stuk duidelijker. 

Inloggen

De manier van inloggen is gewijzigd. Je moet vanaf nu inloggen met je e-mailadres ipv je gebruikersnaam. De site amt.nl en amtreparatiewijzer.nl werken met dezelfde login. Dit heeft als voordeel dat deze drie sites aan elkaar gekoppeld zijn. Ben je lid van het vakblad AMT dan kun je met dezelfde inloggegevens op AMT.nl inloggen om het Digitale magazine te lezen. Dit geldt ook voor AMT Reparatiewijzer. 

 

Bijgewerkt door Joram op 19-09-2016 09:42
AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.