bandenspanningsensoren

Fiat
Merk
Fiat
Model
Ducato
Type
Ducato
Uitvoering
-
Bouwjaar
2020
Brandstof
Diesel
Reacties
9
Bekeken
341
Gepost: 01-01-2021 17:45
Professional

Frankcamper

Lid sinds: 17-07-2016
10 bijdragen

Ik heb 2 vraagjes.

Het betreft een camper met een fiat ducato onderstel. Ik heb een programma waarmee ik de sensoren kan inleren en de bandenspanning kan wijzigen.

Nu vraagt dat programma altijd om 2 bandenspanning drukken. Zowel koud als warm. Af fabriek staat zo wel koud als warm op de zelfde druk, dus als de bandenspanning 5 bar moet zijn is dit zowel koude banden als warme banden 5 bar.

Wat is de reden hier van?

 

Ik heb bij deze camper winterwielen gemonteerd met sensoren.Ik sluit de computer aan en wil de oude sensoren uitlezen (code) De code kon ik niet lezen omdat de code bleef rollen. De nieuwe inleren ging ook niet. Ik had wel een foutcode dat de voedingsspanning niet goed was. 

Hoe werkt de bandenspanning systeem. Zit er een losse module (ecu) of zit dit systeen bijvoorbeeld in de ecu van van ABS of Carroserie ingebouwd.

 

Gemeten

Niks kunnen meten het was een wachtklant. De camper is van de Jumbo Visma trainingsploeg en moesten weg

Uitgelezen met

multiesuscan

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.