Witech 2.0

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Fiat
Merk
Fiat
Model
Ducato
Type
Ducato
Uitvoering
-
Bouwjaar
2017
Brandstof
Diesel
Reacties
39
Bekeken
1347
Gepost: 05-03-2022 18:33
Professional

riennoot

Diagnosetechnicus
Autobedrijf Cor Melissant
Merkspecialist

Lid sinds: 31-03-2015
184 bijdragen

Goedemiddag, 

Ik ben eigenlijk benieuwd of iemand hier op het forum met Witech 2.0 werkt en software kan herprogrammeren. 

Ikzelf heb Witech 2.0 aan de praat gekregen maar software updaten voor Europese modellen wil niet lukken. En ik hoop dat iemand mij verder kan helpen. 

Allereerst het probleem: Ik kreeg een fiat camper binnen met oliepeil problemen. Hier een diagnose opgesteld en daarbij heb ik gebruik gemaakt van Elearn waar ik een servicebulletin wat volledig van toepassing was op mijn probleem. Oplossing is software herprogrammeren van motor en versnellingsbak. 

Vervolgens een poging gewaagd op update uit te voeren maar dat gaat dus gewoon niet. 

Ik ben dus in bezit van Witech 2.0 en hiervoor een actief abonnement aangeschaft via de portal van witech. En uiteraard ook op https://www.technicalinformation.fiat.com/tech-info-web/web/index.do een abonnement aangeschaft. Ik krijg ook gewoon verbinding met voertuig en kan foutcodes enz uitlezen. Ik gebruik hiervoor wel een universele J2534 interface, wil best een originele micropod aanschaffen als dat het probleem is maar telefonisch contact gehad met 2 collega bedrijven die de originele interface gebruiken maar eigenlijk tegen zelfde probleem aanlopen.

Aantal weken geleden had ik een jeep grand cherokee waar ook geherprogrammeerd moest worden, is zelfde systeem en dat ging zonder problemen. 

Ik ben gewoon heel benieuwd of er iemand is dat goed gebruik kan maken van witech en hopelijk mij kan helpen het ook voor elkaar te krijgen. 

Gr. Rien

Uitgelezen met

Autel elite flash

Foutcodes

P250A-38

Downloads (1)

  • 20220304_171457.jpg


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.