Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

ABS storing c1131

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Fiat
Merk
Fiat
Model
Panda
Type
Panda
Uitvoering
1.2 Emotion
Bouwjaar
2007
Brandstof
Benzine
Reacties
3
Bekeken
278
Gepost: 31-08-2022 17:38
Professional

Hamajato

Chef werkplaats
Hamajato
Anders/Overig

Lid sinds: 14-01-2019
13 bijdragen

Hoi,

 

We hebben een Fiat panda Met abs storing c1131

als je live data bekijkt geven alle 4 de abs sensoren sinjaal door tot ongeveer 40 km/uur hierna stoppen ze er mee soms een voor een soms valt alles tegelijk weg en valt ook soms de snelheids meter uit. nadat je weer langzamer ben gaan rijden komt het sinjaal weer terug. 

we hebben de abs vervangen voor een gebruikte. vervolgens werkt de snelheids meter niet meer, toerenteller werkt niet meer. ook moet je hem erg lang doorstarten voor hij aanslaat. 

als je de oude monteerd werkt alles wel weer gewoon en zit ik dus wel weer met foutcode c1131

 

de nieuwe ( gebruikte ) abs ook defect ?

 

 

Uitgelezen met

W.O.W

Foutcodes

C1131

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.