Brein breker punto 188 1.2 8v 2002

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Fiat
Merk
Fiat
Model
Punto
Type
Punto
Uitvoering
-
Bouwjaar
2002
Brandstof
Benzine
Reacties
6
Bekeken
3013
Gepost: 03-08-2009 22:01
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
het volgende , heb gister een punto opgehaald die was tijdens het rijden af geslagen (klant citeerd) de ruitenwisser achter ging plots aan en was niet meer uit te krijgen, enkele seconde later sloeg hij af.

tijdens diagnose stel ik het volgende vast, Geen can verbinding, knipperlichten, raam verwarming mistlamp, werkt niet, motor start slaat aan en vervolgens weer uit, met lampen aan rare brom uit ruitenwisser motor en stuurkolom schakel eenheid, knipperlampen bediennen rare brom uit schakel kast, (zekering en relais plaat bij de diagnose stekker), bij het vergrendelen van de auto knippert de hele verlichting mee, en springt de wisser motor achter aan,op de zekering van de ruitverwarming meet ik geen spanning,(ook niet met bedienen van de schakelaar, NU KOMT HET!!!

als ik het contact bedien, komt er de puls spanning van de brandstof pomp en gaan de dimlampen branden tot de pomp stopt,HUH ja huh!

heb diverse massa draden getrokken maar denk zelf dat er ergens een draad kort gesloten licht aan massa, heb veel mee gemaakt maar heb echt geen idee.

Heb de schakelkast onder de motor kap en in de auto al verwisseld, en de stuurschakel eenheid. HELPT NIET>

heren technicus, wie heeft hier van terug.

mvrgr. mark laanstra

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen