seicento niet uit zijn versnelling te krijgen

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Fiat
Merk
Fiat
Model
Seicento
Type
Seicento
Uitvoering
-
Bouwjaar
2000
Brandstof
Benzine
Reacties
4
Bekeken
5046
Gepost: 28-11-2007 12:07
Professional

apzierikzee

Lid sinds: 27-11-2007
5 bijdragen

Goedenmiddag,

 

Help, ik heb een Fiat Seicento 1.1 SPI van bj. 8-2000 2mnd. geleden verkocht. Auto deed het prima, geen speling of moeite om in zn versnellingen te krijgen auto was van 1e eigenaar en had maar 18 000km gelopen. Meneer die de auto heeft gekocht belde op dat hij de auto gisteren gewoon gebruikt had niets aan de hand was auto staat altijd binnen bij hem, hij heeft een garage. Maar nu wilde hij gaan rijden en de pook zit muurvast. Niet in of uit een versnelling te krijgen .We zijn wezen kijken en hebben de auto meegenomen en de pook zit idd muurvast. Blijkt ook in zn 5de versnelling vast te zitten. Dat vond ik zelf vreemd dat die niet in zn 1e stond. (als je je auto naar binnen rijdt naar je garage dan doe je dat in zn 1 of 2).

Wat kan er aan de hand zijn?? Moet ik nu een nieuwe versnellingsbak er in gaan zetten of zou het anders opgelost kunnen worden.

Komt dit vaak voor met seicento's?

Graag hulp en advies

Cynthia

 

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken