Display dooft niet volledig na uitzetten of verlaten auto.....

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Fiat
Merk
Fiat
Model
Stilo
Type
Stilo
Uitvoering
-
Bouwjaar
2002
Brandstof
Benzine
Reacties
6
Bekeken
6497
Gepost: 07-02-2008 00:15
Professional

vanRijsewijk

Lid sinds: 21-11-2007
23 bijdragen

Dag collega's

Ik heb hier een 3-deurs Fiat Stilo 1.6 16v, in Dynamic uitvoering (erg compleet), uit okt. 2002

Het volgende probleem doet zich voor. Zodra je de deur opent wordt meteen het display van km-teller, boardcomputer, klokje enz. verlicht, zoals het hoort.

Verlaat je nu de auto en doet de deur dicht, gaat na enige tijd de verlichting van het display NET NIET helemaal uit, alsof je een 12v lampje op 8 volt laat branden. Ook knippert de nog enigzins brandende verlichting, alsof de spanning nog wat varieerd / slecht contact

Het maakt niet uit; -of de auto op slot is of niet, -in welke stand de verlichtingsschakelaar staat, -met portieren open of dicht. Het lijkt erop dat er ergens een relais zit wat na een bepaalde tijd moet uitschakelen, maar dat niet volledig doet. Staat de auto even stil, gaat wel vanzelf de binnenverlichting en instapverlichting in de portieren uit. Display blijft als nachtkaarsje branden, en trekt langzaam maar zeker accu leeg.....

Wie o wie weet raad, ik moet de auto zaterdag afleveren, en de klant zal het toch ook weten te waarderen als de auto s'ochtends gewoon start.

Alvast iedereen bedankt voor het meedenken. MVG, Michel.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken