startprobleem Fiat Tipo

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Fiat
Merk
Fiat
Model
Tipo
Type
Tipo
Uitvoering
-
Bouwjaar
1991
Brandstof
Benzine
Reacties
7
Bekeken
3246
Gepost: 27-02-2009 20:02
Professional

archer54

Lid sinds: 27-02-2009
5 bijdragen

mijn fiat Tipo 1.4 uit 1991 heeft het volgende probleem; een paar dagen geleden heb ik hem gekocht en goed rijdend opgehaald; na hem kort te hebben uitgezet is hij niet meer aan de gang te krijgen

de vonk is goed;de brandstofdruk is goed tot aan de injector;deze gaat echter niet open.als je er een beetje benzine in gooit loopt hij normaal totdat het op is.De relais van de motorregeling en de brandstofpomp zijn gecontroleerd en in orde. de twee zekeringen bij de relais zijn gewisseld ; de zekeringen onder het dashboard ook De zwarte draad van de injector naar pen 13 van de ECU is doorgemeten en spanning gecontroleerd (kortstondig 11-14 volt daarna 0 bij aanzetten contact.)Stuurapparaat in rechter passagiersruimte is gewisseld; geen resultaat ;ontstekingsmodule gewisseld; geen resultaat; koudstartsensor en injectiehuis eveneens gewisseld,massaverbindingen in goede staat . Auto is voorzien van Bosch Monojetronic inspuitsysteem en Marelli Digiplex 2 ontsteking met geintegreerde MAP sensor. Zit er soms ergens een cut-off functie voor de injector? Wie heeft hier weleens mee te maken gehad?                                                     

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen