Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Misfires

Ford
Merk
Ford
Model
KA
Type
KA
Uitvoering
-
Bouwjaar
2011
Brandstof
Benzine
Reacties
6
Bekeken
234
Gepost: 16-03-2023 21:34
Professional

William88

medeeigenaar
Van eck automobielen
Universeel

Lid sinds: 08-09-2011
206 bijdragen

Beste Amters, 

We hebben hier een Ford Ka staan welke op de snelweg of in het hogere toeren gebied ineens misfires krijgt. Het gebeurt vrij willekeurig maar wel altijd met warme motor.

Zodra je de auto herstart loopt hij weer netjes op alle cilinders.

De auto kwam binnen met p0300 en p0302. Na een proefrit kwamen daar p0303 en p0304 bij. 

Inmiddels bougie's vervangen, bdp sensor vervangen, compressie gemeten en al 3 x zonder resultaat het toonwiel ingeleerd. 

Op het moment dat het probleem zich voor doet lijkt hij ook in de noodloop te gaan en verlies je steeds meer snelheid.

Bobine gaan we morgen vervangen maar we hebben onze twijfels hierbij aangezien dat het doorgaans 2 cilinders zijn welke uitvallen en geen 3 en vanwege het feit dan hij na herstarten weer perfect loopt.

Hoe dan ook.. iemand dit al eerder bij de hand gehad en een eventuele oplossing?

Alvast dank.

 

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.