trillingen bij stationair draaien

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Ford
Merk
Ford
Model
Mondeo
Type
Mondeo
Uitvoering
-
Bouwjaar
2002
Brandstof
Diesel
Reacties
3
Bekeken
4613
Gepost: 04-04-2008 21:07
Professional

tg1

Lid sinds: 23-11-2007
53 bijdragen

een vriend van mij heeft een mondeo met CR systeem erop,als de wagen stationair draait shud de motor.

hij heeft de wagen laten uitlezen door een ford dealer en die zegt dat ALLE 4 de verstuivers vervangen dienen te worden,ikzelf werk in een garage en heb wel ervaring met het BOSCH CR systeem van BMWen MERCEDES maar niet met het DELPHI systeem.

als er bij MERCEDES of BMW een motor slecht draait doe ik een retourlekkage test om te zien welke verstuiver er vervuild is waardoor ik deze laat reinigen en terug inbouw en het probleem opgelost is.

mijn vraag is : -is er hier ook sprake van vervuiling of fabrikagefout omdat de ford dealer zegt dat ze alle 4 moeten vervangen worden

                      - kan ik als er sprake is van vervuiling deze ook laten reinigen en dan terug inbouwen zonder naar de ford dealer te gaan (omdat ik hier lees dat de verstuivers van DELPHI dienen ingelezen te worden en er bij mercedes of bmw daar geen sprake van is daar die een rondloopcorrectie waarde doen automatisch zonder inlezen)

MVG Tom

 

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken