Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Keyless entry probleem ford 2021

Ford
Merk
Ford
Model
Transit Connect
Type
Uitvoering
1.5 EcoBlue L2 Ltd
Bouwjaar
2021
Brandstof
Diesel
Reacties
4
Bekeken
217
Gepost: 06-01-2023 21:59
Professional

Diandenhertog

Chef werkplaats
De Graaf auto's
Universeel

Lid sinds: 05-12-2012
6 bijdragen

Beste, ik heb een bijzonder probleem met het keyless entry systeem, het gaat er om het met de handgreep openen en sluiten van de auto werkt niet. Er zijn handgrepen aanwezig met sensoren erin bij de voorportieren deze zijn ook te vinden in de parameters, ze herkennen alleen niet dat er in hand is ingelegd of dat de knop bovenop word bediend. Ook staat de parameter "naderings detectie ingeschakeld" op vals. Dus deze zou "uit" staan wat denk ik het hele probleem aanwijst, De auto is volgens partslink geleverd met keyless enry. Bij de ford zeggen ze dat het er niet op zit maar waarom is wel alles voor dit systeem aanwezig? Dit is de 2 bus die we hebben rijden met exact de zelfde wazigeid. Alles is er alleen werkt het niet. ik heb nog niemand met een originele tester gevonden die er iets mee kan. 
Heeft er iemand ook al hier tegen aan gelopen? Zo ja kan er iets mee of is er ook niet uitgekomen? 

Gemeten

Handgrepen gecontroleerd - werken - maar parameter blijft op onbediend staan Afstandsbediening werkt goed.

Uitgelezen met

TEXA TXT multihub

Foutcodes

Geen foutcodes aanwezig in gehele auto

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.