Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

inhouden

Ford
Merk
Ford
Model
Transit
Type
Transit
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007
Brandstof
Diesel
Reacties
9
Bekeken
325
Gepost: 13-03-2023 10:05
Professional

DWD


Anders/Overig

Lid sinds: 27-03-2019
11 bijdragen

Hallo

Heb hier een ford transit die tijdens het rijden inhoudt. 
Nu heb ik ook gemerkt dat bij stilstand en gas geven deze na een tijdje terugzakt op stationair toerental. Heb brandstoffilter gedemonteerd zat vol met bruine smurrie, tank eronder gehaald en gereinigd. reedt dan de eerste 4km goed daarna weeral dezelfde fout. bij het uitlezen heb ik foutcode:  P062B Internal Control Module Fuel Injector regelprestaties

Nu wou ik de ecu opsturen om te laten testen maar kunnen deze ecu variant niet controleren. Iemand die hier nog een ander adres heeft dan actronics?

Uitgelezen met

hella gutmann

Foutcodes

P062B Internal Control Module Fuel Injector regelprestaties

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.