Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Steeds bijvullen rem- koppelingsvloeistof

Ford
Merk
Ford
Model
Transit
Type
Transit
Uitvoering
-
Bouwjaar
2016
Brandstof
Diesel
Reacties
5
Bekeken
300
Gepost: 10-11-2022 16:54
Professional

KeesH


Universeel

Lid sinds: 24-11-2010
40 bijdragen

We hebben bij desbetreffende auto 3 keer het

(bovenste reservoir) rem- koppelingsreservoir bij moeten vullen.

Iemand een idee waar we het zoeken moeten ?

Gemeten

Remsysteem is gecontroleerd (geen uitwendige lekkage zichtbaar) Hoofdremcilinder gedemonteerd van rembekrachtiger. Er is geen remvloeistof in rembekrachtiger aanwezig. (met camera gekeken) Hoofd - en hulpkoppelingscilinder vertonen geen uitwendige lekkage. Bij koppelingshuis / motor zien we geen sporen van lekkage

Bijgewerkt door KeesH op 10-11-2022 16:55
AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.