Forumregels AMT Garageforum

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
0
Bekeken
4182
Gepost: 22-11-2007 13:56
Professional

Tom

Lid sinds: 29-06-2007
812 bijdragen

Hieronder vindt u de forumregels welke van toepassing zijn in Garageforum.


ALGEMENE REGELS

1.)
De bekendste: NIET schelden, irriteren, uitlokken, ruziën of andere vervelende zaken online doen.

2.) Een moderator neemt een beslissing die hij op dat moment het beste vindt. Uiteraard kan er altijd een
vergissing zijn of een punt van discussie. Je kunt als gebruiker contact opnemen over een beslissing of handeling, doe dit per email naar het bekende adres: garageforum@reedbusiness.nl

3.) Gebruik garageforum@reedbusiness.nl niet als vraagbaak voor het stellen van vragen die gewoon op het forum gesteld kunnen worden. Vragen die niet in onze e-mail thuis horen verwijzen we terug naar het forum.

4.) Plaats je topics in de forums die daarvoor bedoeld zijn. Probeer dus ook zo aanvullend mogelijk te zijn. Een moderator of de beheerder kan je post aanpassen of verplaatsen. Automatisch krijg je hier een e-mail van.

5.) Illegale zaken zijn verboden op AMT Garageforum. Vragen over het terugdraaien van kilometerstanden, omkatten van auto’s en wat daar op lijkt zijn niet toegestaan en worden door ons verwijderd.

6.) Commerciële berichten, reclame en/of links zijn verboden. De enige uitzondering is een link naar de specificaties van de apparatuur/auto (dus niet naar de homepage van de fabrikant/handelaar).

7.) Zorg ervoor dat je e-mailadres klopt. De beheerder kan een account blokkeren waarvan blijkt dat het e-mailadres niet werkend is. Neem in zo’n geval contact op via: garageforum@reedbusiness.nl

8.) Het onderwerp Aankondiging - Feedback is alleen bedoeld voor vragen of opmerkingen over AMT Garageforum. Post hier dus geen autogeralateerde problemen. De redactie kan hierin ook mededelingen naar u toe kwijt.

9.) Is er iets niet duidelijk, lees dan eerst de handleiding. Deze kan misschien uw vraag al beantwoorden.

10.) Geef aan of een oplossing werkte voor uw probleem.
Dit doet u door op de knop “dit is wat ik zocht” te klikken. Let op, dit kan alleen als vraagsteller.



BELANGRIJKE INFORMATIE

1.)
Over onduidelijkheden, onenigheden, vragen over het forum en alles wat er mee te maken heeft (behalve vragen die dus op het forum gesteld kunnen worden) kun je terecht in het Feedback topic.

2.) Elke gebruiker wordt geacht op de hoogte te zijn van bovengenoemde regels en zich daaraan te houden.

3.) Wij houden ons het recht voor deze regels aan te passen wanneer nodig, belangrijke wijzigingen worden apart aangegeven.


Veel plezier toegewenst!


Redactie AMT Garageforum