Toerenteller wegvallen(stotteren) niet aanslaan

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Honda
Merk
Honda
Model
Accord
Type
TYPE CB
Uitvoering
-
Bouwjaar
1993
Brandstof
Benzine
Reacties
2
Bekeken
5397
Gepost: 11-12-2007 20:06
Professional

longzing

Lid sinds: 11-12-2007
3 bijdragen
Het gaat om een rover 620i van 1993, 79000 echte km.Motor code: F20Z2 

Het is begonnen op de snelweg, toerenteller viel af en toe weg en hield even in. Klant heeft er nog aantal weken mee doorgreden maar op een gegeven moment viel er niet meer mee te rijden, toerenteller uitslaan tot max en geen vermogen meer hebben( stotteren) en soms ook niet willen aanslaan bij het starten. Heb gewoon een brandstofdruk van 3 bar. heb de bougies vervangen + de kabels en de roter en verdeelkap.(om dingen simpelweg uit tesluiten.)
Compleet ontstekingshuis gehaald van autodemontage bedrijf(hier zit dus alles in, bobine, BDP gever, toerentalsignaal en ontstekingsmodule
Geen resultaat...
Zelfs een andere ECU aangeschaft en toen leek het even beter te gaan,
totdat ik de auto weer van de brug afreed, viel hij zelf weer stil.
gaf als foutcode:brandstofsystheem.
heb brandstoffilter vervangen, injector clean in de tank gestopt. fijnfilters van de injectoren schoongemaakt. Foutcodes gewist en weer geprobeerd, allemaal zonder resultaat( Liep daarna ook ineens weer goed trouwens maar ook weer toen ik net een rondje wou gaan rijden viel hij weer stil.
Bij verschillende Honda en "Rover" Dealers komt dit probleem volgens hen niet voor.
Is er iemand die nog een idee heeft of dit bekend voorkomt!!??

Ik hoop er van te horen!
Alvast bedankt!

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.