Koppelingdruk valt soms weg

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Honda
Merk
Honda
Model
Civic
Type
TYPE EG
Uitvoering
-
Bouwjaar
1994/5
Brandstof
Benzine
Reacties
8
Bekeken
12544
Gepost: 29-10-2012 12:02
Professional

Osojnik

Lid sinds: 15-12-2011
11 bijdragen

Beste collega's,

Het volgende probleem doet zich voort..

Wij hebben een Honda Civic in de werkplaats zich als klacht binnen kwam dat ze niet meer kon schakelen.

Wij dus gekeken bleek dus geen vloeistof aanwezig te zijn.(dus lekkage).Wij gevuld en ontlucht, toen kwam de druk weer terug..Wij de koppelingscilinder op de bak gecontroleerd.Deze was droog en bleek ook vorig vervangen te zijn.Wij de koppelingscilinder op het pedaal gecontroleerd.Deze was erg nat, dus was deze lek.Wij deze vervangen.Ontlucht maar geen druk kunnen opbouwen.Bleek de nieuwe inwendig vast te hangen.(fabriekfout). Wij nieuwe besteld en gemonteerd ..Ontlucht en kregen wel druk.

Maar als je zeg maar van de 20x pompt valt ie opeens 1x helemaal weg en ligt het pedaal op de grond.

Wij echter alles ontlucht absoluut geen lucht aanwezig.En toch als men keihard op het pedaal trapt is er druk en als men zacht erop duwt valt ie in een keer weg, totdat men weer pomp komt de druk weer.

Tevens is de cilinder op de bak gecontroleerd deze is echter droog en werkt naar behoren.En is ook al eens vervangen worden na dik half jaar.Misschien mogelijk dat deze ook inwendig lekt?

Ik hoop jullie hier wijs uit worden.

Vervangen: hooftkoppelcilinder (2x)

 

Mvg,

Marcel

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.