diagnosestekker

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Honda
Merk
Honda
Model
Shuttle
Type
TYPE RA
Uitvoering
-
Bouwjaar
2000
Brandstof
Benzine
Reacties
11
Bekeken
4962
Gepost: 13-01-2010 17:32
Professional

uniprofi

After sales manager

Lid sinds: 08-01-2008
168 bijdragen

hallo,

Misschien voor sommige een vreemde vraag, maar ik heb hier een honda shuttle staan, waarvan ik de diagnosestekker niet kan vinden. In ieder geval niet de gewone obd stekker. rechts onder het dashbordkastje zit wel een drie aderige stekker, (wat denk ik de diagnose stekker is, maar dat weet ik niet zeker), die ik helaas niet kan aansluiten op mijn tester.

Ik wil weten nl weten waarom het co % (9,95 ( is een 4 gas tester)zo hoog is. Volgens mij loopt deze shuttle op een noodprogamma ( lampje brandt)en  krijgt dus veel te veel benzine. Voor de volledigheid hier de rest van de waarden. ( co = 9,95 %____co2 = 9,4 % ___HC = 3740 ppm ___ O2 = 0,05 %.

Weet iemand ook hoe ik de mapsensor van deze shuttle kan testen ( volgens boris (audacon)  zit er een luchtmassa meter op, maar die zit er dus niet op). Ik heb hier verder geen waardes van.

Bedankt vast voor het lezen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken