Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Stuurbekrachtiging houdt niet van stationair toerental

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Hyundai
Merk
Hyundai
Model
Accent
Type
Accent
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007
Brandstof
Benzine
Reacties
15
Bekeken
545
Gepost: 18-08-2021 16:18
Professional

maikel6834


Universeel

Lid sinds: 25-11-2007
157 bijdragen

Bij bovenstaande auto valt de stuurbekrachtiging uit als deze stationair draait. Met name als alle verbruikers uit zijn zodat het toerental niet verhoogd wordt (bijv. airco en verlichting).

Bekrachtiging valt uit en storinglampje gaat branden. Geef je een keer gas, gaat lampje uit en doet de bekrachtiging het weer, kun je gewoon weer verder rijden totdat deze bij stationair toerental weer uitvalt.

Geen foutcodes (!) dus spanningen gemeten op ecu. Deze zijn en blijven goed.

Accu vervangen en dynamo laten testen; geen resultaat. 

Gemeten

Spanningen op regelunit van stuurbekrachtiging. Dikke witte en dunne roze draad houden spanning.

Uitgelezen met

snap-on modis edge

Foutcodes

geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.