Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Motor stopt er mee willekeurig

Hyundai
Merk
Hyundai
Model
Atos
Type
Atos
Uitvoering
-
Bouwjaar
2004
Brandstof
Benzine
Reacties
6
Bekeken
381
Gepost: 12-07-2022 07:55
Professional

whisper

Lid sinds: 21-05-2008
216 bijdragen

Heb een atos staan, die willekeurig er mee stopt.Dagen kun je rijden geen problemen en dan ineens stopt de auto er mee.Na een 10 minuten kun je starten en horten en stoten rijdt de auto. De volgende dag start je en je kunt normaal weg rijden.

Benzinepomp vervangen.en E5 in tank gedaan. Benzine pomp en motor regeling relais vernieuwd.Bobine , bougiekabels en bougies zijn al eerder vernieuwd.

Uitgelezen met

Snapon

Foutcodes

P0562 Lage voltage P0230 Benzinepomp circuit storing P0325 Pingelsensor

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.