motor houdt in en stottert.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Hyundai
Merk
Hyundai
Model
Excel
Type
Excel
Uitvoering
-
Bouwjaar
1995
Brandstof
Benzine
Reacties
7
Bekeken
10003
Gepost: 18-02-2008 20:59
Professional

Dimi

Lid sinds: 18-02-2008
3 bijdragen

Hallo,

Een vraag aan jullie,

ik heb een excel van 95, sinds een week brand mn MIL af en toe en gaat de motor in noodloop.

Allereerst de uitlaat laten nakijken op lekkage en dit verholpen. Storing blijft. Luchtfilter vervangen, storing blijft.

De MIL ging aan na ongeveer 30 minuten rijden, daarna hoge toeren en motor sloeg af. na enige tijd weer te starten kon weer verder tot de volgende storing.

Nu sinds vandaag gaat de MIL niet meer branden, maar gaan de toeren nog wel omhoog en als ik em in de versnelling laat blijft de auto rijden.... trap ik de koppeling in, dan slaat ie na een tijdje af, doe ik dit niet en laat hem dus in de versnelling, dan na een tijdje kan ik weer gas geven en gaat de auto weer vooruit, soms met enig gebok bij het wisselen van versnelling.

Kan dit te maken hebben met de lekke uitlaat, die nu weer dicht zicht of is dit een onstekingsprobleem? of iets waar ik nog niet aan gedacht heb??

Alvast bedankt

 

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.