Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Vage problemen

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Hyundai
Merk
Hyundai
Model
Getz
Type
Getz
Uitvoering
1.1i Active Young
Bouwjaar
2008
Brandstof
Benzine
Reacties
9
Bekeken
819
Gepost: 24-04-2021 00:31
Professional

MarkV70

Autotechnicus
Autoshop de Tunnel
Anders/Overig

Lid sinds: 20-04-2021
8 bijdragen

Beste dames en heren

Hyundai Getz mee gehad voor n klein beurtje in de winter periode, ze gaf aan dat ie rijp was voor n beurt, bougies NKG vervangen, bougie kabels vervangen, luchtfilter, olie en olie filter vervangen, direct uitgelezen met onze Maxidas maar geen foutmeldingen.. ze had t er wel eens over dat ie inhield! 
 

week of 4/5 later ineens hoog verbruik, 1 op 6, moeilijker starten, stationair met koude (net gestarte motor) eerste 2 min +- 1000 rpm daarna 450/500 en lijkt op 3 cilinders te lopen, onbelast dus koppeling ingetrapt niet op touren te krijgen, met het spelen van t pedaal schiet ie later zachtjes naar 1000 rpm en blijft daarop! Auto gaat ook niet harder dan 100/120, wegrijden op een rotonde of parkeerplek is dramatisch duurt ruim 20 seconden voor ie heel zwak weg rijd. 

ik kan en wil alles bestellen maar liever eerst een antwoord van iemand die dit bekend in de oren klinkt! 

storingen krijgen we ALTIJD opgelost maar nu moet ik even een hulplijn inschakelen 

Uitgelezen met

Maxidas

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.