kachelmotor werkt niet

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Hyundai
Merk
Hyundai
Model
i20
Type
i20
Uitvoering
-
Bouwjaar
2011/3
Brandstof
Benzine
Reacties
4
Bekeken
1318
Gepost: 21-03-2017 18:25
Professional

RoelB

monteur

Lid sinds: 07-09-2015
6 bijdragen

bij de hyundai i20 werk de kachelblower in geen enkele stand. op de kachelmotor meet ik 12v bij de kachelweerstand meet ik ook op alle pinnetjes 12v naar massa als de stekker aan gesloten is. dit zou dus betekenen in mijn beleving dat de kachelweerstand goed is. omdat als ik de kachelblower demonteer en test werkt deze wel gewoon. daarom ook gecontroleerd of er een verandering op de draden van de kachelweerstand komt bij het bedienen van de schakelaar. hier krijg ik geen verandering gemeten met de multimeter. nu vraag ik mij dus af of het nu de kachelweerstand is die stuk is of de schakelaar/regelmodule.

Gemeten

12v over kachelmotor 12v aan de draad naar de kachelmotor naar de kachelweerstand massa aan de massazijde van de kachelweersand

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.