Verlichting binnen en buiten valt seconde uit

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Hyundai
Merk
Hyundai
Model
ix35
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2010/6
Brandstof
Diesel
Reacties
6
Bekeken
7080
Gepost: 16-01-2014 11:54
Professional

Azrael

Autotechnicus
Universeel

Lid sinds: 26-10-2012
14 bijdragen

 Hallo,

 

Wij hebben een Hyundai IX35 uit 2010 verkocht aan onze klant welke na een maand met de volgende gebreken aan kwam:

-tijdens het rijden valt spontaan de verlichting van de auto uit, zowel de koplampen, achterlichten en instrumentlichting. De koplampschakelaar staat hierbij op automatisch en de instrumentverlichting staat bij deze auto al aan op contact dus ook als de verlichting uit staat omdat het zo'n type instrument is. dit houdt een seconde of twee aan waarop de auto verder prima rijdt, reageert gewoon op gas geven.
 

-Tijdens het rijden gaan spontaan allerlei lampjes aan, waaronder de abs, esp, helling en handremlamp echter niet die van de motorolie.

 

Bij aflevering is er een cruise control ingebouwd welke stroom direct achter het contactslot vandaan haalt en de gaspedaalsensor onderschept. Ook is er een trekhaak ingebouwd welk de achterlichten onderschept en de achteruitrijspeaker. Wij weten niet of het probleem hiervoor ook al aanwezig was.

Met uitlezen is er niks uit gekomen.

 

Wie heeft voor mij de gouden tip?

Bij voorbaat dank,

Roland 

Uitgelezen met

Wurth WOW

Bijgewerkt door Azrael op 16-01-2014 11:54
Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen