Inlogproblemen? Deel hier wat er misging.

Merk
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
12
Bekeken
990
Gepost: 07-12-2022 20:26
AMT Redactie

Tom

Ex Product Owner AMT

Lid sinds: 29-06-2007
812 bijdragen

Beste leden,

Het is bijna een maand geleden dat we een update op het forum hebben doorgevoerd met onder andere een nieuw inlogsysteem. Helaas krijgen we de vinger niet op de zere plek waarom het inloggen niet goed gaat / waarom je opnieuw moet inloggen. 

Het aantal e-mails naar mij is wel flink afgenomen, dus het lijkt erop dat het beter gaat, maarvan de Topmonteurs begrijp ik in de whatsapp-groep dat ingelogd blijven niet altijd gebeurt, of inloggen alsnog niet lukt. De een kan zelfs wel inloggen op de ene pc, maar niet op de andere.

Onze IT'er heeft ruim een week 'debugging' aanstaan om te kijken of we iets in de logs zien, maar ook daarin vinden we nog niet wat geks, kortom: tijd voor jullie hulp.

De vraag is simpel:
1) Waar loop je tegenaan met inloggen?
2) Is dat op een laptop of mobiel (welk type)?
3) Welke browser gebruik je?
4) Via welke weg kwam je op het forum. Via een nieuwsbrief? Via Google? Via de mail?

Krijg je een foutmelding, plaats het er graag bij. Hoe sneller we het probleem bovenwater hebben hoe beter voor iedereen uiteraard. 

Dank!

Tom

 

PS: Zoals op de homepage staat, lukt niet inloggen helemaal niet (en dan kun je hier dus niet reageren), mail naar: garageforum@vmnmedia.nl dan duik ik er in voor je.

Bijgewerkt door Tom op 07-12-2022 20:27
AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.