Storing Dashboard + Centrale vergrendeling

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Kia
Merk
Kia
Model
Picanto
Type
Picanto
Uitvoering
1.0 CVVT Comfort P.
Bouwjaar
2012
Brandstof
Benzine
Reacties
7
Bekeken
385
Gepost: 22-05-2023 23:36
Professional

Pimetje

Autotechnicus
Anders/Overig

Lid sinds: 20-05-2023
5 bijdragen

Een goede avond, 

Als volgt. Ik heb hier een Kia met een vaag probleem. De auto Heeft af en toe een kuur en dat is als volgt. Soms bij het aanzetten van het contact branden alle lampjes op het dashboard of ja, Bijna alle lampjes. In dit geval praten we over de volgende lampjes:

  • Mill
  • stuurbekrachtiging
  • Koelvloeistof Temp
  • Airbag
  • ABS

als de auto gestart word blijven deze echter alle branden. Vervolgens zet ik de auto paar keer aan en uit. En dan uit het niets weg is het probleem. Dan duurt het weer een aantal dagen of soms weken voor het probleem zich weer voordoet. Ook deed de centrale vergrendeling het niet meer via de sleutel. Dit heb ik weten op te lossen door een keer de accu los te halen. paar minuten te wachten en weer te monteren. Toen werkte de centrale vergrendeling weer.

Echter heb ik al eens de accu moeten vervangen omdat de eigenaar deze leeg heeft laten lopen. Nu vroeg ik mij af of misschien niet de BCM (Etacs?) module gaar is? Iemand die dit ooit mee gemaakt heeft?

Auto is uitgelezen maar geeft geen codes. 

Gemeten

Auto uitgelezen. Geen Ft codes aanwezig.

Uitgelezen met

Foxwell NT809TS

Foutcodes

GEEN

Downloads (2)

  • img-20230208-wa0000.jpg
  • vid-20230403-wa0000.mp4


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.