Auto gaat vooral op snelweg rechtsaf

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Kia
Merk
Kia
Model
Sorento
Type
Sorento
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007
Brandstof
Diesel
Reacties
7
Bekeken
10419
Gepost: 28-04-2008 19:31
Professional

marlin

Lid sinds: 04-12-2007
3 bijdragen

Hallo

Wij hebben een klant die klaagt dat zijn Sorento (bouwjaar 2007 dus een nieuw gefacelift type) 2.5 CRDI automaat, vooral op de snelweg naar rechts trekt. Waar je ook rijdt op de linker of rechterbaan op een vlakke of aflopende weg de auto wil altijd naar rechts. Zo zit je binnen een 100 meter van de linkerbaan op de vluchtstrook. De auto is al uitgelijnd heeft andere banden (incl. velgen) gehad de banden zijn op de velg gedraaid we hebben de achteras recht gezet er zit ook een nieuw stuurhuis onder. Bij het uitijnen hebben we de waardes zelfs aan de rechter kant iets extra chamber gegeven zodat de auto zich iets schrap zet maar ook dit had niet het gewenste effect.

Heeft iemand een soortgelijk probleem gehad of nog een nuttige suggestie dan zou ik die graag horen alvast bedankt voor het meedenken.

Mvg Marlin

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.